۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1398/03/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/derakhshanCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
آغاز طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در چهارمحال و بختياري
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ، از آغاز طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در چهارمحال و بختياري خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از بيست و پنجم خردادماه 98 با حضور مسئولين دانشگاه علوم پزشكي و اداره كل آموزش و پرورش استان بصورت نمادين در مدرسه آل ابراهيم شهركرد و كليه پايگاه هاي سنجش نوآموزان استان آغاز شد.
وي، هدف از اجراي اين طرح را شناسايي و پيشگيري از بروز و تشديد برخي بيماري ها در بين نوآموزان و جا گذاري صحيح دانش آموزان در مدارس عنوان كرد و افزود: در اين طرح نوآموزان از نظر رشد، بينايي، شنوايي و اختلالات گفتاري پايش مي شوند.
به گفته وي، با اجراي طرح سنجش نوآموزان آمادگي تحصيلي آنان در مرحله مقدماتي سنجش و در صورت نياز به بررسي هاي تخصصي به مراكز سنجش تخصصي ارجاع خواهد شد.