۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1398/07/15 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/solatiC.jpg
افتتاح دفتر يوسرن (USERN) دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وبدا؛ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از افتتاح دفتر يوسرن (USERN) اين دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر سيد كمال صولتي افزود: دفتر يوسرن دانشگاه با حضور، دكتر مرادي مدير امور پژوهشي، دكتر لري گوئيني مدير امور بين الملل، دكتر سقايي سرپرست كميته تحقيات دانشجويي و جمعي از دانشجويان افتتاح گرديد.
وي تصريح كرد: يوسرن (USERN) با هدف گسترش آموزش و پژوهش علمي اخلاق محور و بشر دوستانه و در نهايت پيشرفت علم براي اهداف غيرنظامي و مصالح عمومي در دنيا و در تمام 22 رشته علمي ايجاد شده است.
به گفته وي، اجراي پروژه هاي علمي بين المللي، بين رشته اي و ايجاد بستري براي ارتباط بهتر ميان پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنيا از برنامه هاي پيش روي اين شبكه است.
وي افزود: بورد مشاوران علمي اين شبكه متشكل از دانشمندان يك درصد برتر تمام 22 رشته علمي و برندگان جايزه نوبل، ابل و جايزه يوسرن است.
دكتر صولتي گفت: اين دفتر در نظر دارد با استفاده از استعدادها و پتانسيل هاي موجود، بستر مناسبي براي فعاليت هاي پژوهشي و آموزشي فراهم كند.
وي همچنين اظهار داشت: عضويت در يوسرن براي تمامي دانشجويان، فارغ التحصيلان، پژوهشگران و استادان در تمام رشته هاي علمي به صورت رايگان و از طريق سايت يوسرن قابل انجام است.