۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1398/09/19 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-12-08_20-50-59.jpg
برخورداري قريب به يكهزار و سيصد دانشجوي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از امكانات خوابگاهي

وبدا؛ سرپرست معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: هم اكنون يكهزار و 273 دانشجو ساكن خوابگاه هاي اين دانشگاه هستند.
به گزارش وبدا؛ دكتر عبدالمجيد فدايي افزود: از اين تعداد 786 دانشجو دختر و مابقي پسر هستند كه در خوابگاه هاي بوستان، بهارستان، حضرت زينب (س) ، گلستان، مولوي، عمان و ابن سيناي بروجن ساكن مي باشند.
وي در ادامه به فراهم شدن امكان استفاده دانشجويان از انواع وام هاي دانشجويي شامل وام تحصيلي، مسكن، ضروري، وديعه مسكن و وام شهريه اشاره داشت و افزود: در نيمسال دوم سال تحصيلي 98-1397 و نيمسال اول سال 99-1398 در مجموع بيش از 20 ميليارد و 360 ميليون ريال وام به دانشجويان پرداخت شده است.
وي در ادامه از انجام فعاليت هاي فوق برنامه دانشجويي در قالب 25 تشكل، بسيج، انجمن اسلامي، كانون، هيئات و انجمن علمي دانشجويي خبر داد.
دكتر فدايي افزود: دانشگاه علوم پزشكي استان همواره با برگزاري برنامه هاي متنوع در قالب همايش، كارگاه ، اردو ، برگزاري كلاس ها و دوره هاي آموزشي، برگزاري انتخابات شوراها و انجمن هاي علمي، برگزاري مسابقات ورزشي، قرآني و فرهنگي، برگزاري يادواره ها، گراميداشت مناسبت ها و برگزاري جشن اعياد، برگزاري محافل شعرخواني، كتاب خواني، انس با شهدا و برگزاري نشست ها فرهنگي، ضمن فراهم نمودن محيط مناسب براي انجام فعاليت هاي آموزشي، زمينه را براي كسب مهارت هاي لازم ارتباطي ودانشجويان فراهم نمايد.