۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1398/09/20 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-12-11_17-14-40.jpg
پاسخ دهي به سوالات و شنيدن نظرات و انتقادات مردم توسط رياست و معاونين دانشگاه علوم پزشكي استان از طريق سامانه سامد
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: مردم شريف استان با برقراري ارتباط از طريق سامانه سامد ، پاسخ برخي از سوالاتشان در حوزه بهداشت و درمان را دريافت نمودند و نظرات ، پيشنهادات و انتقاداتشان را مستقيماً با مسئولين ارشد دانشگاه مطرح نمودند.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: در بيستمين روز از آذرماه 98 ، رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي استان به همراه معاونين توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي ، درمان، بهداشت، غذا و دارو و مديران بازرسي و روابط عمومي اين مجموعه با حضور در مركز سامانه الكترونيكي ارتباط مردم و دولت (سامد) در استانداري به سوالات مردمي پاسخ دادند.
وي تصريح كرد: اين ارتباط از ساعت 9 آغاز و در مجموع در ساعات حضور رياست و معاونين وي در مركز، به 35 تماس مردمي پاسخ داده شد.

درخشان افزود: در اين برنامه دكتر شيراني و معاونين وي ضمن پاسخ گويي مستقيم و ارائه مشاوره و راهنمايي به مخاطبين، در خصوص موضوعات مختلف و پاسخ به سوالات مطرح شده ، دستور پيگيري مطالبات مطرح شده از سوي مردم را صادر نمودند.
تعداد بازدید: 346