۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
1398/09/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/fgdsfd.jpeg
نهمين كنگره تخصصي و سومين كنگره بين المللي كنترل عفونت و استريليزاسيون و مواد و تجهيزات پزشكي برگزار مي شود

وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: نهمين كنگره تخصصي و سومين كنگره بين المللي كنترل عفونت و استريليزاسيون و مواد و تجهيزات پزشكي در تاريخ 24 و 25 ديماه 98 همراه با جشنواره تقدير از خيرين حوزه و جشنواره آثار و تحقيقات برتر حوزه كنترل عفونت سلامت برگزار مي گردد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: اين كنگره با حمايت دانشگاه علوم پزشكي ايران، انجمن كنترل عفونت و مجمع خيرين سلامت كشور و با همكاري معاونت هاي وزارت متبوع، سازمان غذا و دارو، سازمان بهداشت جهاني، سازمان نظام پزشكي، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، مركز تحقيقات بيماري هاي عفوني و گرمسيري، دفتر مديريت بيمارستاني و تعالي خدمات باليني مركز سلامت محيط و كار، مركز مديريت بيماري هاي واگير، دفتر نظارت و اعتبار بخشي امور درمان، دانشگاه علوم پزشكي تهران، سازمان تامين اجتماعي ، اداره كل استاندارد استان تهران و تعدادي ديگر از سازمان ها و انجمن ها برگزار مي گردد.
به گفته وي، اين كنگره همراه با كارگاه هاي تخصصي و امتياز بازآموزي براي متخصصين مرتبط از جمله متخصصين بيماري هاي عفوني، آزمايشگاه، پزشكان عمومي، دندانپزشكي، داروسازان،‌ گروه هاي پرستاري و مامايي،‌ كارشناسان و متخصصين مرتبط از جمله متخصصين مديريت خدمات بهداشتي درماني، مهندسي بيمارستان، بهداشت محيط، بهداشت حرفه اي، كارشناسان بخش هاي استريليزاسيون و اتاق عمل و اعضاي كميته هاي كنترل عفونت در مركز همايش هاي بين المللي رازي دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزاري مي شود.
درخشان، ظرفيت هاي "مقررات بين المللي بهداشتي IHR" - (مراقبت بسته اي) در پيشگيري از عفونت هاي بيمارستاني- نظام مراقبت سندروميك و اهميت آن در واحدهاي اورژانس بيمارستاني - واكسيناسيون ، استراتژي نوين پيشگيري از مقاومت ميكروبي- مديريت فاضلاب، سيستم هاي تصفيه فاضلاب، ‌مديريت پسماند و بي خطرسازي- وسايل يكبار مصرف پزشكي و استانداردهاي فراوري مجدد ايمن وسايل پزشكي – رويكرد هاي نوين در كنترل عفونت با استفاده از فناوري و پردازش اطلاعات را از جمله محورهاي اين كنگره نام برد.
مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، مهلت ارسال آثار را تا پنجم ديماه 98 اعلام و افزود: امكان ثبت نام از طريق سايت: www.sterileonline.ir، info@sterileonline.ir و @infection_control فراهم شده است.
درخشان در پايان خاطر نشان كرد: نهمين كنگره تخصصي و سومين كنگره بين المللي كنترل عفونت و استريليزاسيون و مواد و تجهيزات پزشكي همراه با امتياز بازآموزي است.