۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/11/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-01-05_11-24-12CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تبريك رياست دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و روز ولادت حضرت امام خميني (ره)
وبدا؛ رياست دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري فرا رسيدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) دخت گرامي نبي مكرم اسلام و روز زن را به همه اعضاي خانواده دانشگاه بويژه بانوان گرامي تبريك گفت.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني افزود: بيستم جمادي‌الثاني ، سالروز ولادت با سعادت اسوه شگفت طهارت، آموزگار خوب شهادت، اسوه تقوي و معنويت «حضرت فاطمه زهرا (س)» يادآور جايگاه رفيع و مرتبت والاي زن و مادر در فرهنگ اسلامي است.
وي تصريح كرد: وجود مقدس زهراي مرضيه(س) در پيشگاه ذات اقدس متعال و ائمه‌ معصومين (ع) از عظمت و منزلت بي‌بديلي برخوردار بوده و زندگي درخشان اين بانوي بزرگوار، الگويي براي همه‌ انسان‌ها به ‌ويژه زنان مسلمان است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي چهارمحال و بختياري همچنين در ادامه، تقارن مبارك ولادت دخت مكرم نبي گرامي اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) و ميلاد حضرت امام خميني (ره) بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي را به تمام اقشار ، مادران و بانوان سرافراز استان بويژه جامعه دانشگاهيان و پرسنل مجموعه تبريك گفت.
دكتر شيراني در پايان، از درگاه ايزد منان براي مادران عزيز و بانوان شريف، بويژه عزيزان شاغل در دانشگاه، تندرستي و شادكامي و براي مسئولين اين مجموعه توفيق خدمت بيشتر به اين عزيزان را مسألت نمود.