۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1398/11/27 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/thum-ea544606924ccd9c222c-230_256086CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.png
آزمون آنلاين HIV و سرطان با امتياز آموزش عمومي براي كاركنان برگزار مي گردد
وبدا؛ سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: آزمون آنلاين HIV و سرطان با امتياز آموزش عمومي ويژه كاركنان دانشگاه برگزار مي گردد.
به گزارش وبدا؛ سيد راشد جزايري افزود: با عنايت به اهميت توانمند سازي منابع انساني در خصوص موضوعات مرتبط با سلامت اين معاونت در نظر دارد در راستاي ارتقاي سواد سلامت؛ آزمون الكترونيكي در قالب آموزش كاركنان ( با امتياز آموزش عمومي كاركنان) برگزار نمايد.
وي تصريح كرد: مبحث "توسعه توانمندي پيشگيري از ايدز" از ساعت ده الي ده و پانزده دقيقه صبح ششمين روز و مبحث "توسعه توانمندي خود مراقبتي و پيشگيري از ابتلا به سرطان" در همين بازه زماني در هفتمين روز از اسفندماه 98 برگزار مي شود.