۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
1398/12/05 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/derakhshanccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc.jpg
هيچ موردي از كروناويروس در چهارمحال و بختياري ديده نشده است
وبدا؛ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي چهارمحال و بختياري گفت: تا الان هيچ موردي از كروناويروس در چهارمحال و بختياري ديده نشده است.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان در ديدار با جمعي از اصحاب رسانه چهارمحال و بختياري، گفت: از رسانه‌هاي انتظار داريم در اين شرايط به كمك دانشگاه بيايند.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي چهارمحال و بختياري افزود: دانشگاه علوم پزشكي براي كنترل اخبار غيرواقع درخصوص كروناويروس در فضاي مجازي دست ياري به سمت اصحاب رسانه دراز مي‌كند.
وي ادامه داد: تا الان هيچ موردي از كروناويروس در چهارمحال و بختياري ديده نشده است.
درخشان تاكيد كرد: بيماري كرونا از آنفولانزا H1N1 كه در پاييز شيوع پيدا كرد خطرناك‌تر و كشنده‌تر نيست تنها قدرت واگير آن بيشتر است.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي چهارمحال و بختياري خاطرنشان كرد: ماسك تنها براي افراد بيمار لازم است، افرادي كه بيمار نيستند احتياجي به ماسك ندارند.