۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
1399/03/02 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200522_142132.jpg
برگزاري آيين تجليل از فعالان قرارگاه مردمي مدافعان سلامت
وبدا; مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از برگزاري آيين تجليل از فعالان قرارگاه مردمي مدافعان سلامت در چهارمحال و بختياري خبر داد.
به گزارش وبدا; سيد علي درخشان افزود: آيين تجليل از فعالان قرارگاه مردمي مدافعان سلامت با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين محمدعلي نكونام نماينده معزز ولي‌فقيه در چهارمحال و بختياري، آقاي جعفر مرداني معاون محترم سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار، سردار علي‌محمد اكبري فرمانده سپاه حضرت قمر بني‌هاشم (ع) و حجت‌الاسلام سعيد صفي مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهركرد برگزار شد.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد عنوان كرد: در اين آيين جبهه فرهنگي_اجتماعي استان چهارمحال و بختياري از تلاش‌هاي دكتر مجيد شيراني رياست محترم دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر باغشني مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، دكتر علي‌ضامن صالي‌فرد معاون توسعه مديريت منابع و برنامه‌ريزي، دكتر فريدون رحماني معاون درمان دانشگاه و مهندس سيد راشد جزايري سرپرست معاونت بهداشت و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و خانواده شهيد مدافع سلامت، شهيد ذبيح‌الله كاوياني تجليل به عمل آوردند.
تعداد بازدید: 151