۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1399/03/06 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/img_20200410_131539_950cccccccCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
شناسايي 5 بيمار ديگر مبتلا به كرونا چهارمحال و بختياري
رئيس دانشگاه علوم پزشكي از مثبت شدن آزمايشات كروناي 5 بيمار ديگر در چهارمحال و بختياري خبر داد.
به گزارش وبدا; دكتر مجيد شيراني درخصوص آمار جديد بيماري كرونا در استان چهارمحال و بختياري در ششمين روز از خردادماه سال 99 عنوان كرد: از شروع خطر اپيدمي تا كنون 1518 بيمار با علائم باليني مشكوك به كرونا به مراكز درماني استان مراجعه داشته اند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اضافه كرد: تعداد افراد نمونه گرفته شده بستري و سرپايي 4600 بوده است.
وي خاطرنشان كرد: تعداد بهبود يافتگان ترخيص شده از بيمارستان يا درمان در منزل 550 نفر بوده است.
دكتر شيراني گفت: تعداد افراد بستري فعلي در مراكز درماني 29 نفر هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بيان داشت: با مثبت اعلام شدن آزمايشات 5 بيمار مشكوك طي 24 ساعت گذشته ، كل موارد مبتلا از آغاز بيماري كه نتايج آزمايش آن‌ها مثبت اعلام شده 597 نفر مي باشد.
وي تاكيد كرد: خوشبختانه طي 24ساعت گذشته، فوتي ناشي از ابتلا به بيماري نوپديد كوويد 19 در استان گزارش نشده و مجموع فوتي هاي ناشي از ابتلا به اين بيماري در استان كماكان 29 نفر مي باشد.