۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
1399/03/07 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/18-10-24-152380000CCCCCCCCCC.jpg
اعلام روزشمار هفته ملي بدون دخانيات
وبدا; مدير روابط عمومي و اطلاع‌رساني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از اعلام روزشمار هفته ملي بدون دخانيات خبر داد.
به گزارش وبدا; سيد علي درخشان افزود: شعار امسال هفته ملي بدون دخانيات،" محافظت از سلامت عمومي در برابر ترفندهاي صنايع دخاني و بيماري كرونا" است.
مدير روابط عمومي و اطلاع‌رساني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد با اشاره به اينكه هدف از شعار تعيين شده براي اين هفته اپيدمي كوويد_19 و ترفندهاي صنايع دخاني براي سوء استفاده از اين فرصت و گسترش بازار مصرف، است، عنوان كرد: تمركز فعاليت‌ها و اقدامات هفته ملي بدون دخانيات امسال بر افزايش آگاهي عمومي به خصوص جوانان در خصوص تاثيرات مضر دخانيات، از سرطان تا بيماري هاي تنفسي مزمن، اهميت كاهش مصرف دخانيات و خطرات مواجهه با دود دست دوم و سوم است.
وي در ادامه به عناوين روزهاي هفته ملي بدون دخانيات اشاره و خاطرنشان كرد: سه شنبه ششم خردادماه 99 اولين روز هفته با عنوان "مصرف دخانيات عامل تشديد كننده بيماري كرونا ويروس" و دومين روز اين هفته چهارشنبه هفتم خردادماه 99 با نام " ترك دخانيات يك ضرورت براي پيشگيري از بيماري كرونا ويروس" نامگذاري شده است.
درخشان با بيان اينكه پنجشنبه سومين روز از هفته ملي بدون دخانيات و هشتم خردادماه 99 به نام " محصولات نوپديد دخاني، گمراه كننده و اعتياد آور" نامگذاري شد، اضافه كرد: جمعه نهم خردادماه 99 نيز روز " صنعت دخانيات، تهديدي براي سلامت همگاني" و شنبه مورخ دهم خردادماه 99 با عنوان " اماكن عمومي عاري از دخانيات حقي براي همه" ناميده شد.
مدير روابط عمومي و اطلاع‌رساني دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: همچنين روزهاي يكشنبه يازدهم خردادماه 99 به نام " نوجوانان و جوانان، در تير رس صنايع دخاني" و دوشنبه دوازدهم خردادماه 99 با نام " افزايش ماليات بر محصولات دخاني، راهكار جهاني كاهش مصرف" نامگذاري شده است.