۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1400/01/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/drc - CopyCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
برگزاری آئین بزرگداشت روز جهانی بهداشت بصورت مجازی

وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: جلسه مجازی بزرگداشت روز جهانی بهداشت با حضور اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان دانشکده بهداشت برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: با توجه به فرا رسیدن روز جهانی بهداشت (7 آوریل/18 فروردین)، در هجدهمین روز از فروردین ماه 1400 در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد جلسه مجازی بزرگداشت این روز با حضور اعضای هیئت علمی، پرسنل و دانشجویان دانشکده بهداشت برگزار شد.
به گفته وی، در این جلسه که بیش از 80 نفر از دانشجویان مقاطع و رشته های مختلف تحصیلی دانشکده بهداشت حضور داشتند، در ابتدای جلسه رئیس دانشکده بهداشت، دکتر سلیمان خیری ضمن تبریک این روز و خوشامدگویی خدمت کلیه حضار در جلسه، مطالب ارزنده ای در خصوص نقش علوم بهداشتی در راستای ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه و لزوم برقراری عدالت در سلامت در سطح جهانی، منطقه ای و ملی ارائه نمود.
وی افزود: در ادامه جلسه نیز، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت و رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، به مرور شعارهای سالیانه سازمان جهانی بهداشت و مفهوم هر یک از این شعارها پرداخت.
به گفته وی، دکتر مسعود لطفی زاده همچنین، توضیحات مبسوطی در خصوص نقش نظام های سلامتی در عرصه جهانی و اهمیت کارکرد این سازمان ها و پرسنل شاغل در آنها در کنترل پاندمی کووید-19 ارایه نمود.
دکتر سلیمانی اظهار داشت: در ادامه دکتر هادی رئیسی بعنوان یکی از اعضای هیئت علمی جوان دانشکده بهداشت در زمینه اهمیت مشارکت دانشجویان دانشکده بهداشت در زمینه های تحقیقاتی و بالندگی علمی دانشکده توضیحات کاملی ارایه نمود.
وی ادامه داد: همچنین دکتر فاضل محمدی مقدم، عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده نیز نکاتی در خصوص اهمیت رشته های بهداشتی در کنترل بیماریها و نقش عوامل محیطی بعنوان ریسک فاکتورهای بیماریهای واگیر و غیر واگیر ارایه نمود.
به گفته معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، در ادامه جلسه تعدادی از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده در خصوص تجربیات، علایق ، زمینه های کاری و ... رشته های بهداشتی توضیحات مناسبی ارایه نمودند.
دکتر سلیمانی افزود: همچنین آقای دکتر عبدالله محمدیان، معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده نیز ضمن تبریک روز جهانی بهداشت به همه خدمتگزاران عرصه سلامت و خصوصاً دانشجویان و اساتید دانشکده بهداشت، برخی از دستاوردهای حوزه بهداشت در کنترل بیماریهای واگیر و غیر واگیر را تشریح نمودند.