۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1400/07/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-12-29_16-09-49CCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
آزمون کشوری رتبه بندی پرسنل فوریت های پزشکی در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

وبدا؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: آزمون کشوری رتبه بندی پرسنل عملیاتی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد حیدری با اعلام این خبر افزود: این آزمون از روزشنبه 17 مهرماه 1400 به مدت 5 روز کاری با هدف ارتقای توانمندی علمی و عملیاتی پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی و تعیین سطح علمی و عملی آنها در سالن ورزشی علم الهدی مجتمع رحمتیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
وی با اشاره به شرکت تمامی پرسنل فوریت های پزشکی استان طی 5 مرحله در این آزمون اظهار داشت: تکنسین‌های شاغل در فوریت‌های پزشکی استان پس از اعلام نتایج آزمون، در 3 رتبه شامل، تکنسین پایه، تکنسین میانی و تکنسین پیشرفته طبقه بندی می‌شوند.
دکتر حیدری افزود: در این آزمون شرکت کنندگان ضمن پاسخ گویی به سوالات آزمون کتبی بطور عملی در حیطه های مختلف عملیاتی از جمله آمادگی جسمانی و مهارت‌های تخصصی شامل: احیای قلبی ریوی پایه و پیشرفته، نحوه برخورد با مصدومان ترومایی، روش کار با تجهیزات پزشکی، مدیریت صحنه، مدیریت راه هوایی و آمادگی جسمانی مورد سنجش قرار گرفتند.
گفتنی است، نتایج آزمون کشوری رتبه‌بندی پرسنل فوریت‌های پزشکی، طبقه‌بندی پرسنل به سطح‌های مقدماتی و پایه (BASIC)، ارشد و خبره (Intermaediate) و عالی (Paramedic) را به دنبال خواهد داشت.