۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
1400/07/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/derakhshan - CopyCCCC.jpg
رفتار ما آینده را می سازد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، با اشاره به آغاز هفته جهانی غذا از اعلام شعار و روز شمار این هفته خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: هفته جهانی غذا از شنبه 24 مهرماه آغاز و تا 30 مهرماه جاری ادامه دارد.
وی تصریح کرد: در این هفته با تاکید بر شعار رفتار ما آینده را می سازد، شعار محوری " آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا" انتخاب شده است.
درخشان گفت: برای روزهای شنبه و یکشنبه دو روز نخست این هفته به ترتیب عناوین "غذا، آگاهی، سلامت " و "غذا، نظارت، سلامت" انتخاب شده است.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: "غذا، تحرک، سلامت " و "غذا، صنعت، سلامت "به ترتیب عناوین روزهای دوشنبه و سه شنبه می باشد.
به گفته وی، برای چهارشنبه 28 مهرماه 1400 نیز عنوان "غذا، آموزش، سلامت" انتخاب شده است.
درخشان عناوین روزهای پنجشنبه و جمعه را "غذا و سفیران‌سلامت " و "غذا، معنویت، سلامت" اعلام کرد.
وی در ادامه با اشاره به عناوین مورد تاکید در هفته جهانی غذا اظهار داشت: همواره کاهش قند، نمک و چربی محصولات غذایی و آشامیدنی ، توجه به نشانگر های تغذیه ای در راستای ارتقاء دانش مصرف کننده و اطلاع رسانی و ارتقاء اگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا از سوی سازمان غدا و دارو مورد تاکید بوده که در این هفته بشکل جدی تری به آن پرداخته می شود.