۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1400/07/28 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-01-05_11-24-12CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت هفته وحدت

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با صدور پیامی فرارسیدن هفته وحدت را تبریک گفت.
به گزارش وبدا، دکتر مجید شیرانی در پیامی ضمن گرامیداشت هفته وحدت بر تحقق هرچه بیش تر وحدت و یکپارچگی بین اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه، تقویت صلح و مودت مسلمانان و حفظ کرامت انسانی، از مسیر کسب دانش و پژوهش تاکید کرد.
وی افزود: بی شک نام گذاری هفته وحدت از سوی معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره)، ناشی از درک عمیق ایشان از دین مبین اسلام بود و به یقین پیشرفت های چشمگیر و بی نظیر جمهوری اسلامی ایران در سایه اتحاد، برادری و برابری حاصل شده است.
دکتر شیرانی ادامه داد: در این میان جامعه دانشگاهی رسالت دارد تا با پیروی از سیره پیامبر اکرم (ص)، برای تحقق هرچه بیش تر وحدت و یکپارچگی در سطح دانشگاه، تقویت صلح و مودت مسلمانان و حفظ کرامت انسانی، از مسیر کسب دانش و پژوهش هدف گذاری و برنامه ریزی نماید.
وی با بیان اینکه همچنان بیماری مهلک و منحوس کرونا گریبان گیر جهانیان است گفت: در شرایط کنونی بر همه مسلمانان به‌ویژه مردم ایران واجب است تا در هفته وحدت بیش از پیش میثاق‌ها و پیمان‌ها را استوارتر گردانند تا بتوانند با استعانت از خداوند و در سایه الطاف حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق(ع) هر چه سریع‌تر بر این بیماری منحوس غلبه کرده تا ریشه آن برای همیشه از جهان کنده شود.
وی در پایان اظهار داشت: اینجانب فرا رسیدن ولادت خجسته و پرمیمنت ختم المرسلین، رحمه للعالمین، فخر عالم و آدم، پیام‌آور عزت، رحمت وسعادت کلّ بشر حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وآله وسلم) و هفته وحدت و نیز ولادت فرخنده امام جعفر صادق (ع) را به تمامی مسلمان بویژه جامعه دانشگاهی علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری تبریک و تهنیت عرض نموده، از خداوند متعال خواستارم مسلمانان جهان را در مسیر تحقق اهداف متعالی پیامبر گرامی اسلام (ص) یاری رساند و ما را میراث دارانی شایسته برای آموزه های غنی اسلام و قرآن قرار دهد.