۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1403/01/28 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/6496d4f0-7cbb-4469-97f4-e199ecb19b69c.jpeg
معدوم سازی بیش از 18 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از معدوم سازی بیش از 18 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در قالب اجرای برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان در استان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد درخصوص فعالیت های مدیریت سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی استان در قالب اجرای برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان(از 15اسفند 1402 تا 25 فروردین 1403) گفت: در این مدت بیش از 35 هزار و 200 مورد بازدید و بازرسی از مراکز و اماکن استان انجام شد.

وی افزود: در این مدت 19 واحد مرکز و اماکن متخف بهداشتی با هماهنگی مراجع قضایی پلمب و 300 متصدی متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.

دکتر صالحی فرد از معدوم سازی 18 هزار و 300 کیلوگرم (بیش از 18 تن) مواد غذایی غیرقاب مصرف و فاسد در استان خبر داد و گفت: در قالب اجرای برنامه سلامت نوروزی و سلامت رمضان بیش از 17 هزار و 500 بار کلرسنجی آب آشامیدنی از سوی بازرسین سلامت محیط و کار مرکز بهداشت انجام شد.
 
وی تعداد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را بیش از 23 هزار و 600 مورد اعلام کرد و افزود: همچنین در ایام تعطیلات عید نوروز و همزمان با ماه مبارک رمضان به بیش از 215 مورد شکایت مردمی درخصوص رعایت بهداشت رسیدگی شد.
تعداد بازدید: 178
Powered by DorsaPortal