۱۴۰۳/۲/۲۸
1403/02/11
تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به مناسبت بزرگداشت روز معلم و استاد
وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی، فرارسیدن بزرگداشت روز معلم و استاد را به تمامی اساتید، اندیشمندان و فرهیختگان عرصه علم و دانش به ویژه استادان دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد تبریک گفت.

در پیام دکتر محمد حسین اعرابی آمده است:

"به نام آفریدگار قلم که انسان را فکرت آموخت و به زیور اندیشه مزین ساخت.

دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت اندیشمند فرزانه، آیت الله مرتضی مطهری که به شایستگی روز معلم نامگذاری شده، فرصت مغتنمی است تا با ارج نهادن به مقام شامخ و جایگاه اندیشه این عالم و استاد فرزانه، صمیمانه ‌ترین مراتب سپاسگزاری و قدردانی خویش را محضر شریف همه استادان، اعضای محترم هیئت علمی و همکارانم به عنوان بخشی از جامعه علمی که عهده‌دار امر آموزش و پژوهش و آفرینش امید و حرکت در حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد هستند، تقدیم نمایم.
اینجانب، با گرامی‌داشت یاد و خاطره استادان شهید و شهدای مدافع سلامت، از خداوند سبحان، سلامتی و سعادتمندی، عزت و کرامت همگان را مسئلت می‌نمایم و با کمال فروتنی از همکاران گرامی دعوت می‌کنم، بیش از گذشته با بذل عنایت به مسئولیت خطیر حرفه‌ای و اجتماعی خود، در عرصه دانشگاه با مشارکت فعال و روزافزون ، موجب ارتقاء و اعتلای دانشگاه و باعث پیشرفت کشور باشند."