مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۷
1398/09/23
سهم نان در تامين نمك و سديم روزانه بدن ما چقدر است؟
وبدا؛ كارشناس ارشد بهداشت و ايمني مواد غذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: نان به عنوان غذاي اصلي ايرانيان يكي از منابع مهم تغذيه اي دريافت نمك و سديم است و ايران پس از تركيه، با سرانه مصرف 117 كيلو گرم در سال رتبه دوم مصرف نان در جهان را دارد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي معاونت؛ فتح الله عالي با بيان اينكه، دريافت بيش از حد نمك و سديم در بروز پر فشاري خون، پوكي استخوان و برخي از بيماريها نقش مهمي دارد خاطر نشان كرد: بر اساس آخرين دستورالعمل سازمان بهداشت جهاني، حد مجاز توصيه شده روزانه براي دريافت نمك 5 گرم و براي سديم 2000 ميلي گرم است.
وي تصريح كرد: اين در حالي است كه هر شهروند در استان بطور متوسط فقط از طريق مصرف نان روزانه 4 گرم نمك و 1580 ميلي گرم سديم دريافت مي كند كه اين مقدار دريافت، معادل 80% ميزان دريافت رژيم غذايي مرجع يا RDI است.
وي تصريح كرد: اين مقدار دريافت نمك و سديم از طريق نان 4 برابر بريتانيا و 2 برابر امريكا است.
اين كارشناس معاونت غذا و دارو، در پايان بر لزوم ارائه آموزش به شهروندان در خصوص آگاهي از اصول تغذيه صحيح و نظارت و كنترل مستمر بر واحدهاي توليد كننده نان در جهت ارتقاء سلامت جامعه تاكيد كرد.
تعداد بازدید:
189
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal