مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۸
1398/09/23
كارگاه آموزشي استفاده بهينه از فضاي مجازي در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد
وبدا؛ مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در امور بانوان و خانواده، از برگزاري كارگاه آموزشي استفاده بهينه از فضاي مجازي با حضور رئيس پليس فتا استان، سرهنگ عسگري در اين دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر پروانه فتاحي افزود: اين كارگاه آموزشي يكروزه در بيستمين روز از آذرماه 98، از ساعت 9 صبح در محل سالن همايش هاي ابن سيناي مجتمع رحمتيه برگزار گرديد.
وي، هدف از برگزاري اين كارگاه را آگاهي بخشي به والدين در راستاي نحوه استفاده بهينه از فضاي مجازي، آشنايي بيشتر با مزايا و معايب آن و چگونگي كنترل و نظارت بر فرزندان حين استفاده از ظرفيت فضاي مجازي عنوان كرد.
به گفته وي، ضمن پراختن به آسيب ها و فرصت هاي فضاي سايبري، در اين كارگاه؛ مباحث مرتبط با فيشينگ، ايمني در خريدهاي اينترنتي و نحوه پيشگيري از كلاهبرداري و جرايم اينترنتي مطرح شد.
دكتر فتاحي خاطر نشان كرد: در سال جاري اين دومين كارگاه با موضوع " فضاي مجازي " است كه جهت كاركنان و پرسنل شاغل در واحدهاي تابعه دانشگاه برگزار شد.
رئيس پليس فتا چهارمحال و بختياري در اين كارگاه عدم مهارت والدين در مديريت رفتار خشونت آميزشان را از علل پنهان كاري فرزندان هنگامي كه به واسطه فضاي مجازي مورد آزار و اذيت قرار گرفته اند عنوان كرد.
سرهنگ عسگري تصريح كرد: والدين با آموزش مي توانند بياموزند كه چگونه ضمن داشتن نظارت دقيق و صحيح بر فرزندان، با برقرار نمودن رابطه و تعامل موثر، آنان را از انواع تهديدات محافظت نمايند.
وي با بيان اينكه خانم ها در برقراري ارتباطات با جنس مخالف اكثراً به دنبال ازدواج هستند و اين در حالي است كه بيشتر آقايان به دنبال سوء استفاده مي باشند افزود: معمولاً خانم ها با هويت واقعي و مردان با هويت غير واقعي در فضاي مجازي خود را معرفي مي كنند.
سرهنگ عسگري در ادامه از ويژگي هاي فضاي سايبري به جذابيت و تنوع و ‌امنيت كم آن، حافظه نامحدود ، معنا نداشتن جغرافيا در فضاي مجازي و سرعت بالاي نشر اطلاعات اشاره داشت.
وي، همچنين از تهديدات فضاي سايبري براي كودكان سخن گفت و ضمن تاكيد بر لزوم رعايت حريم خصوصي فرزندان از سوي والدين، انتشار لحظه به لحظه تصاوير كودكان در فضاي مجازي را اقدامي ناپسند و نسنجيده از سوي والدين دانست كه مي تواند موجب آسيب فرزندان در بزرگسالي و اعتراضات آنان شود.
وي تصريح كرد: استفاده بيش از اندازه از موبايل و فضاي مجازي مي تواند علاوه بر آسيب هاي شديد جسمي براي كودكان آسيب هاي روحي و رواني زيادي را براي آنان در پي داشته باشد.
رئيس پليس فتا چهارمحال و بختياري در ادامه با تاكيد بر لزوم اگاهي بخشي والدين به فرزندان در خصوص آسيب ها و تهديدات فضاي سايبري افزود: كودكان بايد بياموزند در صورت مواجه با هرگونه تهديد و سوء استفاده از سوي افراد ناشناس در فضاي مجازي، ضمن مطلع نمودن والدين از اين موضوع، مراجع ذيربط را امين خود بدانند.
سرهنگ عسگري گفت: والدين نيز بايد بدانند بازي تها سرگرم كننده نيستند و آموزش دهنده هم هستند لذا در انتخاب بازي براي فرزندانمان بايد به جنبه هاي آموزش آن توجه داشت.
تعداد بازدید:
270
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal