مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۲۸
1403/02/09
حضور مسئول واحد سلامت روان در دانشکده پرستاری
در چهارمین روز گرامی داشت هفته ملی سلامت با شعار#سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی# حضور مسئول واحد سلامت روان در دانشکده پرستاری و ارائه آموزش های لازم با محوریت نهاد خانواده
🔆 با توجه به اینکه خانواده اولین و مهم‌ترین نهاد اجتماعی که بسیاری از هنجارها و ناهنجاری‌های اجتماعی در آن شکل می‌گیرد و همچنین امن و سالم بودن محیط خانواده در روحیه اعضای آن تاثیر مثبت گذاشته و این تاثیرات مطلوب به جامعه منتقل می‌شود. از سوی دیگر محیط نامساعد و ناهنجار خانواده، با تاثیر مخرب بر اعضای آن، جامعه را نیز متاثر می‌کند. روابط سالم و انسانی میان اعضای خانواده بسیار پر اهمیت است و پایه سلامت روانی اعضای خانواده به‌شمار می‌رود. نزاع، درگیری‌های خانواگی و طلاق عامل اصلی بسیاری ازناهنجاری‌های روانی همانند افسردگی، اضطراب و در نتیجه کاهش سطح بهداشت روانی فرد و اجتماع می‌باشد. بررسی مقوله بهداشت روانی افراد و عوامل موثر بر آن، از زمان پیش از تولد تا بزرگسالی، نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از ابتلا به اختلالات روانی دارد مطالب لازم توسط مسئول واحد سلامت روان مرکز بهداشت شهرکرد تشریح گردید.
 سه شنبه 4 اردیبهشت ماه 1403