کتابخانه دانشکده دندانپزشکی
۱۴۰۳/۲/۹
1402/09/21
برگزاری اولین گردهمایی حلقه مطالعاتی دانشکده دندان پزشکی شهرکرد
اولین گردهمایی حلقه مطالعاتی دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ،  در تاریخ 21 آذر 1402 با حضور بیش از 20 نفر از علاقمندان به کتاب و مطالعه در این دانشکده برگزار شد .

این جلسات با هدف تبلیغ و گسترش فرهنگ تاثیرگذار کتابخوانی برنامه ریزی و برگزار میشود ؛ که در همین راستا در گردهمایی دیروز با رای اکثر اعضای حاضر ، سیر مطالعاتی ادبیات داستانی ایران با عنوان هایی که ادامه بیان میشود انتخاب شد .
این سیر مطالعاتی حاوی عنوان هایی مثل : نفرین زمین نوشته جلال آل احمد ، مربای شیرین از هوشگ مرادی کرمانی ، دو اثر آبنبات هلدار و آبنبات دارچینی از مهرداد صدقی ، شما که غریبه نیستید و مهمان مامان هوشنگ مرادی کرمانی ، چشمهایش از بزرگ علوی ، پایام یک مرد نوشته فریبا کلهر ، بازی آخر بانو از بلقیس سلیمانی و..... است.

ادامه جلسه به معرفی و نقد و بررسی کتاب پیرمرد و دریا نوشته ارنست همینگوی و گفت و گو درباره ایده و مفهوم این داستان گذشت .
جلسه بعدی این حلقه مطالعاتی در تاریخ 5 دی ماه 1402 ، سه شنبه دو هفته دیگر ، و با عنوان کتاب آبنبات هلدار برنامه ریزی شد.

آدرس : شهرکرد، چالشتر،بلوار رهبر ،میدان رسالت ،دانشکده دندانپزشکی
کدپستی :           تلفن : 32322400-038