دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۷
1399/10/02
/تشکیل " کمیته حفظ و ارتقاء نرخ باروری کلی شهرستان بن

در این جلسه که با حضور ولی پور معاون فرماندار- فتاح پور ریاست  شبکه مسئول و کارشناس و کارشناس واحد جمعیت، خانواده و مدارس شبکه، روسا و نمایندگان ادارت شهرستان، در سالن شهید الیاس احمدی فرمانداری و با هدف # ارتقاء شاخص نرخ باروری کلی به بیش از سطح جانشینی(2.1) برگزار شد، فتاح پور ریاست شبکه  ، در خصوص وضعیت کلی سلامت باروری شهرستان و فرزند آوری نرخ  باروری کلی شهرستان گزارشی ارائه نمود.

در ادامه فتاح پور به تعریف باروری اولیه و ثانویه پرداخت.

پس از آن معاون فرماندار، مشکلات اقتصادی  جامعه را یکی از دلایل کاهش جمعیت دانستند و هرم سنی جمعیت را بررسی نمود.

در ادامه جلسه حیدری مسئول واحد جمعیت، خانواده و مدارس در خصوص حمایت مالی زوجین نابارور و وظایف ادارت و دیگر سازمانها در راستای ارتقا شاخص باروری کلی توضیحاتی بیان نمود.

در پایان حاضرین، راهکارها و پیشنهادات لازم را در خصوص افزایش نرخ باروری کلی ارائه نمودند.

یزدانی
وبدا، روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بن