معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۸
1397/06/12
دانشجويان پزشكي ورودي 90 فارغ التحصيل شدند
به گزارش مفدا شهركرد: جشن فارغ التحصيلي دانشجويان رشته پزشكي ورودي سال 90  روز شنبه 10 شهريور  با حضور معاونت فرهنگي دانشجويي ، معاونت آموزشي و اساتيد دانشگاه از ساعت 17 در سالن اجتماعات ابن سينا برگزار شد.

پس از قرائت آياتي از كلام حق و سرود جمهوري اسلامي ايران دكتر فدايي معاون فرهنگي و اموردانشجويي دانشگاه ، با تبريك عيد غدير و ولادت حضرت امام موسي كاظم (ع) و خير مقدم به والدين دانشجويان فارغ التحصيل گفت، ضمن تبريك بجهت دانش آموختگيتان در اين دوره اميدوارم در راستاي خدمت رساني به مردم شريف ايران و كسب مدارج بالاي علمي در جهت پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي كوشا و موفق باشيد. و در راه درمان مردم از هيچ خدمتي دريغ نكنيد كه هم اجر دنيوي و هم پاداش معنوي در پيش رو دارد.

در ادامه دانشجويان با پخش كيليپ هاي ساخته شده از دوران تحصيل خاطرات خود را جهت حضار به نمايش گذاشتند.

اجراي موسيقي سنتي شاد برنامه بعدي تدارك ديده شده اين جشن بود. همچنين مجري برنامه با دعوت از والدين دانشجويان فارغ التحصيل و ايراد سخن در خصوص فرزند خود و ابراز احساسات دروني نسبت به فرزندشان برنامه را جذاب و عاطفي كرد.

پايان بخش برنامه قبل از اذان مغرب و عشا قرائت سوگند نامه توسط دكتر يداللهي متخصص بيهوشي و تكرار آن توسط دانشجويان فارغ التحصيل بود.

آدرس : شهرکرد، مجتمع آموزشی رحمتیه ، معاونت فرهنگی و دانشجویی
کدپستی : 8813733408    تلفن : 33335653 -038