دانشکده پزشکی
۱۴۰۳/۲/۱۵
1402/04/26
برگزاری اولین جلسه دفاع از پایان نامه محصول محور دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

دکتر محمدرضا خسروی ریاست دانشکده پزشکی از برگزاری اولین جلسه دفاع پایان نامه محصول محور در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا: درادامه معاون پژوهشی دانشکده پزشکی دکتر معصومه معزی در تشریح این خبر اظهار داشت اولین جلسه دفاع از پایان نامه محصول محور با حضور اساتید راهنما سرکار خانم دکتر گلشن تقی پور و جناب آقای دکتر شهرام طهماسبیان و استاد مشاور جناب آقای دکتر سعید یزدانی راد در روز چهار شنبه مورخ21 /4/1402 در سالن معاونت پژوهشی هاجربرگزار گردید. تیم داوران جناب آقای دکتر کورش اشرفی، سرکار خانم دکتر عظیمه دانش و سرکار خانم دکتر پریسا مردانی بودند.
وی افزود این پایان نامه که با موضوع " نرم افزار پایش و ارجاعات بیماران دیابتی "فمک" " توسط آقای ایرج برات پور دانشجوی رشته پزشکی مقطع عمومی دفاع گردید، در خصوص طراحی نرم افزار فمک می باشد که در جهت خدمت رسانی به بیماران دیابتی کشور بوده و در حال حاضر قابل دانلود از وبسایت مایکت می باشد. نرم افزار قابلیت‌های مختلف در جهت بهبود و کنترل بیماری دیابت و پایش این بیماران در موارد مختلف از جمله قند خون، کراتینین، BMI را دارا می باشد. در این نرم افزار، ارجاعات می‌تواند به صورت دوره‌ای و براساس گایدلاین ارجاعات بیماران دیابتی انجام گیرد و نتایج توسط پزشک معالج وارد سامانه شود. نرم افزار در حال حاضر در کلینیک امام علی )ع ( درحال جذب و خدمت‌رسانی به بیماران می‌باشد.