مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
۰۳/۲/۱۸
1401/09/27
بازدید از شرکت داروسازی باریج اسانس

بازدید از شرکت دارو سازی باریج اسانس با حضور اعضای هیات علمی مرکز (خانم دکتر زهرا لری گوئینی،آقای دکتر حسین امینی خوئی،آقای دکتر محمد رحیمی مدیسه،آقای دکتر محمد تقی مرادی،آقای دکتر محمد هادی زارعی، خانم دکتر پگاه خسرویان، خانم دکتر ریحانه صادقیان) و خانم مریم هاشمی بعنوان کارشناس مرکز با هدف ایجاد و برقراری ارتباط با صنعت مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و طراحی مزرعه گیاهان دارویی در راستای مرجعیت علمی این مرکز (شاخص های کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری) در همه ابعاد آموزشی، پژوهشی و خدماتی در تاریخ 1401/9/15 انجام گرفت.

در این بازدید در خصوص انتقال تجربه، بویژه در راستای خرید خدمت های دو طرفه، همکاری جهت ثبت محصول مشترک، و همچنین مشاوره جهت مزرعه گیاهان دارویی دانشگاه هماهنگی و موافقت انجام گرفت.

آدرس : شهركرد، رحمتيه ،دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
دورنگار: 33330709-038       تلفن: 33346692-038