دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۵
1400/03/03
اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه و زمان آزمون نیروهای خدماتی 89 روزه ( سرایدار ) حوزه بهداشت

به اطلاع شرکت کنندگان در فراخوان دعوت به همکاری 89 روزه نیروی سرایدار می رساند که زمان برگزاری آزمون روز پنجشنبه مورخ 1400/03/06 راس ساعت 10 صبح و مکان آزمون مطابق جدول زیر می باشد :

شرکت کنندگان می توانند از طریق لینک زیر و درج کد رهگیری نسبت به مشاهده و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمایند : (ترجیحا از مرورگر موزیلا استفاده شود)

دریافت کارت                دریافت کد رهگیری

توجه : با توجه به اینکه آزمون راس ساعت مقرر برگزار خواهد شد لازم است داوطلبین یک ساعت قبل از شروع آزمون در محل آزمون حضور داشته باشند .
بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین همراه داشتن اصل کارت ملی یا شناسنامه عکس دار و ارائه آن الزامی است .
( از آوردن گوشی همراه خودداری گردد )