دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۳۰
1400/03/19
 اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول بکارگیری نیروهای خدماتی 89 روزه (سرایدار) حوزه بهداشت و دعوت به آزمون مصاحبه

بدینوسیله لیست پذیرفته شدگان دو برابر ظرفیت مرحله اول ( آزمون کتبی ) جهت شرکت درآزمون مصاحبه به تفکیک هر شهرستان و محل های انتخابی از طریق لینک زیر اعلام می گردد :
--------------------------------------------------
• پذیرفته شدگان جهت انجام آزمون مصاحبه بایستی با در دست داشتن اصل مدارک ( شامل اصل شناسنامه و کارت ملی، اصل مدرک تحصیلی، اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ) بر اساس جدول زمانبندی اعلام شده در زمان مقرر در محل انجام مصاحبه حضور داشته باشند.
• عدم حضور در آزمون مصاحبه به منزله انصراف از جذب و بکارگیری تلقی می گردد.
• اسامی اعلام شده به منزله قبولی در آزمون نمی باشد و اعلام نهایی افراد پذیرفته شده باتوجه به مجموع نمره آزمون کتبی و نمره آزمون مصاحبه و همچنین امتیاز بررسی، انطباق واعمال مدارک به تعداد یک برابر ظرفیت پذیرش از طریق همین سامانه اطلاع رسانی خواهد شد.

در صورت هر گونه سوال با شماره   32225058  تماس حاصل فرمایید.