دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
1400/04/27
اطلاعیه در خصوص آزمون کارشناسی ارشد گروههای پزشکی و بهداشت
با سلام واحترام
داوطلبانی که شهرکرد را بعنوان حوزه امتحانی انتخاب نموده اند به موارد ذیل توجه نمایند:
1-محل آزمون کلیه داوطلبان تمام رشته ها در سالن ورزشی شهید علم الهدی واقع در شهرکرد، رحمتیه مجموعه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود.
2-محل برگزاری آزمون مبتلایان به کووید 19در طبقه فوقانی سالن ورزشی شهید علم الهدی می باشد
3-پس از اعلام اسامی داوطلبان مبتلا کووید 19 توسط سنجش پزشکی، با این داوطلبان توسط آقای بهروز اسکندری مسئول برگزاری آزمون جهت هماهنگی نحوه ورود به حوزه امتحانی و سایر موارد تماس گرفته خواهد شد.در صورتی که شماره تماس داوطلبی تغییر یافته و یا تلفن همراه خاموش باشد این داوطلبان قبل از ورود به سالن ضمن رعایت تمام موارد بهداشتی جهت هماهنگی با آقای اسکندری مراتب را به نگهبان سالن اطلاع دهند.
4-با توجه به دستورالعمل آزمون ارسالی از سنجش مکانی جهت تحویل گرفتن وسایل اضافی داوطلبان پیش بینی نمی گردد لذا داوطلبان گرامی از آوردن وسایل اضافی از قبیل کیف ، تلفن همراه و..خودداری نمایند مسئولیت مفقودی وسایل برعهده دانشجو خواهد بود.
5-داوطلبان مداد مشکی، مداد پاک کن و مداد تراش و همچنین ماسک اضافه بهمراه داشته باشند.
6-سعی شده است پروتکل های بهداشتی از قبیل ضد عفونی سالن انجام گیرد ولیکن سلامت آزمون به رعایت موارد بهداشتی توسط داوطلبان بستگی دارد لذا در مسیر حوزه امتحانی ضمن رعایت فاصله اجتماعی به هیچ عنوان ماسک خود را از صورت برندارید .با ورود به سالن روی صندلی خود نشسته و از تجمع خودداری وبا دوستان خود صحبت ننمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی
معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد