دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/05/02
هفتمین فراخوان جذب عضو هیأت علمی متعهد خدمت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، هفتمین فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی در مقاطع کارشناسی ارشد و Ph.D را در رشته های مورد نیاز برگزار می‌نماید. ثبت نام به صورت متمرکز و اینترنتی می‌باشد.

شرایط عمومی:
الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی
ب) متدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی
ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
د) انجام خدمت وظیفه عمومی، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی ( ویژه آقایان )
هـ) تأیید صلاحیت های علمی و عمومی داوطلبان در هیأت اجرایی جذب دانشگاه

شرایط اختصاصی:
1 - دارا بودن مدرک دکترای تخصصی(Ph.D) ) و یا مدرک کارشناسی ارشد مطابق با جدول اعلام نیاز رشته ها
2- شرکت افراد مشغول به تحصیل در فراخوان ممنوع می‌باشد.
3- عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان، دقیقاً مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک و عناوین مشابه ممنوع می‌باشد.
4- متقاضیانی که از طریق آموزش از راه دور (دوره های مجازی) و یا دوره‌ های غیرحضوری تحصیلات خود را به پایان رسانیده اند، نمی توانند در فراخوان تعهدات خدمت این دانشگاه شرکت نمایند.

مدارک مورد نیاز:
1. تصویر آخرین مدرک تحصیلی و یا کپی برابر اصل شده صورتجلسه دفاع که ممهور به مهر دانشگاه محل تحصیل باشد.
2. تصویر سند تعهد محضری مقطع Ph.D مبنی بر داشتن تعهدات
3. فرم تکمیل شده درخواست گذراندن تعهدات قانونی، منضم به یک قطعه عکس ( جهت دریافت فرم به جدول ذیل مراجعه نمایید. )
4. تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت داشتن رابطه استخدامی)
5. ارائه موافقت کتبی سازمان محل خدمت مستخدمین، بورسیه ها و متعهدین خدمت به سایر دانشگاه ها ( در صورت درخواست انتقال تعهدات ) جهت گذراندن تعهدات در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
6. رزومه علمی(CV)
7. تصویر تمام صفحات شناسنامه
8. تصویر کارت ملی ( هر دو طرف )
9. تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا برگه نظام وظیفه
10. عکس 3*4 تعداد 4 قطعه
11. تصاویر مدارک ایثارگری ( در صورت داشتن شرایط )

تذکرات بسیار مهم:
1- لازم است داوطلبان محترم، ابتدا مدارک شماره ( 1 الی 5 ) مندرج در مدارک مورد نیاز را تا آخرین روز مهلت ثبت نام، از طریق ایمیل جذب به آدرس jazb@skums.ac.ir ارسال نمایند تا ثبت نام اولیه به عمل آید. ( توجه : به مدارک دریافت شده پس از اتمام تاریخ مقرر، ترتیب اثر داده نخواهد شد. )
2- لازم است داوطلبان محترم، سایر مدارک درخواستی از شماره 6 الی 11 مندرج در مدارک مورد نیاز را به همراه مستندات علمی خود طبق فرم امتیازات توانایی علمی آموزشی / پژوهشی ( جهت دریافت فرم به جدول ذیل مراجعه نمایید.) در لوح فشرده، جهت بررسی در روز انجام مصاحبه ( متعاقباً اعلام خواهد شد. ) تحویل کارگروه علمی مربوطه در دانشکده/ پژوهشکده مربوطه نمایند.
3- چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن، خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز گردد، مراحل طی شده کأن لم یکن تلقی و پذیرش فرد لغو می گردد.
4- بدیهی است گذراندن تعهدات در این دانشگاه، هیچگونه تعهدی برای استخدام متقاضیان بصورت هیأت علمی و غیر هیأت علمی پس از اتمام تعهدات ایجاد نخواهد کرد؛ همچنین عملکرد افراد بصورت سالیانه ارزیابی و در صورت رضایت از عملکرد، تعهدات تمدید و در صورت عدم رضایت، به فعالیت فرد خاتمه داده خواهد شد.
5- متقاضیان رشته های پرستاری و مامایی، صرفاً جهت ارائه خدمات آموزشی در بیمارستان ها جذب خواهند شد و در صورت نیاز و به صورت محدود، در ارائه واحدهای نظری، با دانشکده مربوطه مشارکت خواهند نمود.

مهلت ثبت نام:  از تاریخ 2 مرداد 1402 تا پایان ساعت 24 مورخ 15 مرداد 1402