دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/06/19
اطلاعیه شماره 7 آزمون استخدامی مورخ 1402/02/28 ((اعلام نتیجه نهایی و نحوه تحویل مدارک داوطلبان معرفی شده به هسته گزینش دانشگاه))

پیرو اطلاعیه های قبلی ، بدینوسیله به اطلاع داوطلبان آزمون استخدامی مورخ 1402/02/28 دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد می رساند که کارنامه نتایج نهایی متقاضیان از روز یکشنبه تاریخ 19 /1402/06 در وب سایت همین دانشگاه قرار خواهد گرفت .

لذا افرادی که اسامی آنان بر اساس کارنامه صادر شده بعنوان نفرات اصلی و ذخیره اعلام گردیده بایستی طبق جدول زمانبندی تعیین شده مدارک ذیل را شخصا تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز :

1- تصویر خوانا از پشت و روی کارت ملی

2- تصویر خوانا از تمام صفحات شناسنامه فرد داوطلب

3-دو قطعه عکس جدید تمام رخ با زمینه سفید و پشت نویسی شده

4- تصویر خوانا از کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم از آن ویژه داوطلبان مرد

5- تصویر خوانا از گواهی پایان خدمت طرح پزشکان وپیرا پزشکان ویا گواهی معافیت از آن در رشته های دارای طرح اجباری( داوطلبانی که در حین انجام خدمت موظف در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد می باشند بایستی گواهی اشتغال به طرح معتبر با ذکر تاریخ شروع، محل وتاریخ پایان طرح و به روز ازمحل انجام خدمت اخذ وبه همراه تصویر حکم خدمت طرح ارائه نمایند) .

6- تصویر خوانا از مدرک تحصیلی مورد نیاز مندرج در آگهی و یا گواهی فراغت از تحصیل معتبر

7- دانلود و تکمیل فرم (پشت و روی فرم) از زیرسایت گزینش به آدرس https://selection.skums.ac.ir

تذکرات بسیارمهم :

- مدارک بایستی کامل و بدون هیچگونه نقص وایرادی توسط شخص داوطلب ارائه گردد . بدیهی است در غیر اینصورت مسئولیتی متوجه دانشگاه نخواهد بود.

- چنانچه داوطلبان در هنگام ارائه مدارک ، اطلاعات خلاف واقع و نا صحیح ارائه نموده یا واقعیتی را کتمان نموده باشند ، لذا طبق مفاد آگهی از انجام مراحل بعدی از جمله گزینش و...آنها ممانعت بعمل خواهد آمد و ضمن برخورد قانونی با فرد خاطی از لیست پذیرفته شدگان حذف خواهدشد ) حتی در صورت بکارگیری وصدور حکم استخدامی حکم مزبور لغو وبلا اثر می گردد(  وداوطلب واجد شرایط بعدی ) به ترتیب نمره فضلی)به جایگزینی آن پذیرفته و هیچگونه عذری در این خصوص قابل قبول نبوده و حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت. شایان ذکر است با توجه به اعلام یک ونیم برابر ظرفیت پذیرش به هسته گزینش، در صورت واجد الشرایط بودن نفرات اصلی وتائید اصالت مدارک و تأئید صلاحیت اخلاقی آنان ، دیگر اقدامی در جهت جذب نفرات ذخیره بعمل نخواهد آمد .

-تاریخ برگزاری مصاحبه شغلی رشته مددکار بهداشتی درمانی متعاقبا از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

-مجددا یادآوری می گردد فرم اطلاعات فردی موضوع بند 7 مدارک مورد نیاز قبل از مراجعه بصورت خوانا و دقیق تکمیل گردد.

***با توجه به اینکه حضور شخص داوطلب جهت تکمیل و ارائه فرم های مربوطه در زمان تحویل مدارک الزامی میباشد مجدداً تأکید می گردد عدم مراجعه شخص داوطلب در زمان مقرر( مهلت تعیین شده در جدول فوق ) به منزله انصراف ویا نداشتن شرایط ویا نقص مدارک تلقی وداوطلب مزبور از انجام سایر مراحل محروم شده وحق هیچگونه اعتراض نخواهد داشت . بدیهی است در اینصورت به ترتیب نمره فضلی از داوطلبان واجدشرایط بعدی دعوت بعمل خواهد آمد.

جدول زمان و مکان تحویل مدارک

تاریخ و زمان تحویل مدارک

ساعت

مکان تحویل مدارک