دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/07/16
آگهی پذیرش قراردادی مامای خانواده
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با توجه به مصوبه بند 2 صورتجلسه مورخ 1402/7/08  هیات رئیسه محترم دانشگاه و در راستای اجرای مفاد بند 2 از ماده 7 دستور العمل اجرایی برنامه بیمه روستایی و پزشکی خانواده ( نسخه 22) در نظر دارد به منظور تکمیل نیروی انسانی مامای خانواده تیم های سلامت در واحدهای ارائه خدمت مناطق محروم استان از طریق برگزاری آزمون از طریق شبکه های بهداشت و درمان مربوطه و انجام مصاحبه پس از طی مراحل قانونی گزینش از بین متقاضیان واجد شرایط عمومی و اختصاصی بر اساس رشته محل های ذیل اقدام نماید .

عنوان شغل

روستایی ارمند

شهری روستایی آلونی

نکات مهم :
1-کلیه متقاضیان واجد شرایط عمومی و اختصاصی میتوانند از تاریخ 17//7/ 1402 لغایت 27/ 7/ 1402 ضمن مراجعه حضوری به شبکه های بهداشت و درمان مربوطه نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایند شایان ذکر است مهلت ثبت نام محدود بوده و قابل تمدید نمیباشد .
2- آزمون اختصاصی از افراد ثبت نام شده که برای آنها کارت ورود به جلسه آزمون صادر شده است ، براساس دروس تخصصی رشته مامایی و بسته های خدمتی ابلاغی توسط وزارت متبوع در تاریخی که متعاقبا از طریق سایت رسمی دانشگاه اعلام خواهد شد در محل شبکه های مربوطه بعمل می آید.
 3- مصاحبه تخصصی از بین پذیرفته شدگان آزمون علمی، به میزان 2 برابر ظرفیت رشته محلهای ذکر شده بعمل آمده و پذیرفته شدگان نهایی به معاونت محترم توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه معرفی و پس از طی مراحل قانونی گزینش در قالب قراداد مامای خانواده در رشته محلهای مربوطه بکارگیری خواهند شد .
3- افرادپذیرفته شده نهائی تابع مقررات آخرین دستورالعمل برنامه بیمه روستائیان وپزشک خانواده درمناطق روستائی وشهری با جمعیت کمتر از 20هزار نفر می باشد ،بنابراین عقد قرارداد فقط در قالب برنامه پزشک خانواده مدت زمان قرارداد یکسال،پایان قرارداد اسفند ماه هرسال وتمدید قراردادجدید منوط به نمرات مکتسبه پایش عملکرد ورضایت از نحوه خدمتی و وجود اعتبار لازم در ابتدای هرسال می باشد .
4- بکارگیری ازاین محل هیچگونه رابطه استخدامی با دانشگاه علوم پزشکی استان ایجاد نمی نماید و دانشگاه هیچگونه تعهدی برای تمدید قرارداد ، تبدیل وضعیت ،بکارگیری طویل المدت و همچنین جابجائی به سایر شهرستانها ی استان نخواهد داشت .
5- این مجوز صرفاً برای تأمین نیروی مورد نیاز مناطق کم برخوردار ودوردست استان صادر گردیده ودر آینده به هیچ عنوان امکان جابجایی وانتقال پذیرفته شدگان به مناطق برخوردار خارج از شهرستان محل خدمت وجود ندارد.