دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
1402/10/21
اطلاعیه شماره 9 آزمون استخدامی مورخ 28 / 07 / 1402
پیرو اطلاعیه شماره 8:
لیست افراد جدید بعنوان معرفی شده در مرحله ارزیابی تکمیلی آزمون استخدام پیمانی مهر ماه 1402 اعلام شده توسط مرکز جهاد دانشگاهی بشرح جدول پیوست می باشد ، که با توجه به شروع روند برگزاری مصاحبه لازم است داوطلبین مذکور نیز بر اساس اطلاعیه فوق اقدام مقتضی را جهت حضور در این مرحله بعمل آورند.
ضمنا در خصوص نحوه برگزاری ارزیابی حیطه عمومی و تست ورزشی داوطلبان شغل فوریتهای پزشکی بدینوسیله نحوه برگزاری، بشرح ذیل اصلاح می گردد که مقتضی است داوطلبان این شغل در موعد مقرر شخصا حضور و اقدام نمایند.

1- با توجه به زمان بر بودن فرآیند ارزیابی تکمیلی(حیطه عمومی) ، لذا ارزیابی داوطلبان شغل فوریتهای پزشکی در حیطه عمومی از روز شنبه مورخ 1402/10/23 لغایت روز سه شنبه مورخ 1402/10/26 در محل مهمانسرای پردیس آموزشی رحمتیه انجام می گردد. که مقتضی در این رزوها از آوردن لباس و کفش ورزشی خودداری بعمل آید.(ساعت و نحوه مراجعه طی تماس تلفنی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.)

2- تست ورزشی شغل فوریتهای پزشکی کماکان در تاریخهای 1402/10/27 و 1402/10/28 در محل سالن علم الهدی مجتمع پردیس رحمتیه دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد که مقتضی است داوطلبان این شغل لباس وکفش ورزشی مناسب بمنظور آزمون آمادگی جسمانی وکارت بیمه ورزشی در این تاریخ ها را به همراه داشته باشند .(در صورت عدم ارائه کارت بیمه ورزشی از حضور داوطلب در این مرحله ممانعت بعمل خواهد آمد.) ضمنا اسامی داوطلبان جهت تست ورزشی بر اساس اطلاعیه شماره 8 خواهد بود.