دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۳/۲۷
1403/03/02
اطلاعیه برگزاری مصاحبه تخصصی دارویاران جهت داروخانه شهدای شهرکرد
به اطلاع پذرفته شدگان مرحله اول آزمون کتبی دارویاران جهت داروخانه شهدای شهرکرد مورخ 17 / 12 / 1402 (فایل پیوست) می رساند:
جهت انجام مصاحبه تخصصی : با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی خود در روز سه شنبه مورخ 8 / 3 / 1403 و راس ساعت 8 صبح در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو  واقع در خیابان آیت االله کاشانی شهرکرد (خیابان هواشناسی ) حضور یابند.

افراد شرکت کننده در آزمون کتبی مورخ 17 / 12 / 1402 که کدملی آنان در لیست مورد اشاره مندرج نمیباشد حائز شرایط ورود به مصاحبه نمیباشند وچنانچه اعتراض دارند میبایست اعتراض مکتوب خود را از ساعت 8 صبح روز شنبه مورخ 5 / 3 / 1403 لغایت ساعت 14 همان روز به دفتر معاونت غذا و دارو ارائه نمایند.
                                                         کد ملی پذیرفته شدگان دارویاران جهت داروخانه شهدای شهرکرد