حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۶
1403/01/11
خدمات‌دهی به بیش از 27 هزار نفر در مراکز درمانی استان
به گزارش وبدا، دکتر محمدحسین اعرابی در تشریح این خبر اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری بعنوان یک سازمان بزرگ دولتی با بهره مندی از نیروی انسانی توانمند، متخصص و کارآمد و تجهیزات پزشکی بروز، از آغاز تعطیلات نوروزی تا کنون (28اسفندماه1402 تا 9 فروردین ماه 1403) به بیش از 27 هزار و 323 نفر از مراجعین و بیماران خدمت رسانی کرده است.
وی افزود: از این تعداد بیش از750 نفر، فقط در پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی (ع) خدمات ویزیت، رادیولوژی و آزمایشگاه دریافت نموده اند.
دکتر اعرابی با تاکید بر اینکه نظارت بر فرایند خدمت رسانی به مراجعین در بخش دولتی و خصوصی، توسط مدیران و کارشناسان مربوطه بطور مستمر انجام می شود گفت: در این مدت 872 بیمار تنفسی، 465 بیمار گوارشی و 691 بیمار مربوط به حوادث ترومایی و تصادفات خدمات دهی شده اند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین در ایام تعطیلات عید نوروز 931 اعمال جراحی در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان از سوی پزشکان و متخصصان انجام شده است.
به گفته وی، در ایام تعطیلات عید نوروز بیش از 13 مرکز درمان، بیمارستان، کلینیک و درمانگاه در کنار دندانپزشکی های خصوصی و دولتی و داروخانه های شبانه روزی فعال و به مردم خدمات رسانی کردند.

آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038