حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۶
1403/01/18
تولید محتوای علمی و تخصصی در روابط عمومی حائز اهمیت است
به گزارش وبدا،دکتر محمدحسین اعرابی در نشست با مدیر و کارشناسان روابط عمومی و اطلاع رسانی با تقدیر از تلاش های جهادی و اقدامات شبانه روزی مجموعه روابط عمومی دانشگاه بویژه در ایام نوروز و مناسبت های مختلف گفت: روابط عمومی یکی از ارکان اصلی سازمان بویژه مجموعه های خدمات رسان است.
وی با اشاره به اینکه عمده فعالیت دانشگاه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در سطح استان است افزود: مردم نسبت به حوزه سلامت حساسیت ویژه دارند و کوتاهی در این زمینه جبران ناپذیر است.
دکتر اعرابی اطلاع رسانی خدمات و آموزش و ارتقا سطح سواد سلامت مردم را از مسئولیت های خطیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی در جهت تحقق اهداف و تبیین رسالت حوزه سلامت بیان کرد.
وی افزود: روابط عمومی باید جایگاه علمی داشته باشد، اطلاع رسانی و تبلیغات به روش های نوین و نگاه جدی به تولید محتوای علمی ضروری است.
دکتر اعرابی ادامه داد: تشکیل شورای رسانه با حضور اساتید علمی و مشاورین، برگزاری کلاس های اموزشی، افزایش تعامل و همکاری معاونت ها با روابط عمومی و گسترش بازدیدها و نظارت های میدانی از دیگر موارد مورد تاکید است.

آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038