حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۶
1403/02/01
تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
به گزارش وبدا، در متن پیام دکتر محمد حسین اعرابی آمده است:

«جامعه بزرگ آزمایشگاهیان بعنوان دیده بانان عرصه سلامت، با تشخیص دقیق، به موقع و صحیح عوامل بیماری زا با مشارکت و همفکری سایر اعضای تیم درمان در ارتقای سطح سلامت جامعه تلاش وافر داشته و نقش موثری ایفا می‌کنند.

همه فعالان عرصه علوم آزمایشگاهی چه آن‌هایی که در حیطه آموزش و پژوهش در علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی مشغول به کار هستند و چه افرادی که در میدان ارائه خدمات بالینی تلاش می‌کنند با فداکاری و ایثار مثال‌زدنی، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه فدا می‌کنند.

ضمن تبریک روز علوم آ‍زمایشگاهی به اساتید، کارشناسان، دانشجویان و کلیه کارکنان خدوم حوزه علوم آزمایشگاهی استان، از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است، را مسئلت می نمایم.»

آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038