واحد هماهنگی امور اقتصادي و جلب مشارکت هاي مردمي دانشگاه
۱۴۰۳/۲/۱۴
1402/11/04
ویزیت رایگان 75 زوج نابارور در چهارمحال و بختیاری

ویزیت رایگان 75 زوج نابارور چهارمحال و بختیاری در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد انجام شد.
به گزارش وبدا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای تحقق جوانی جمعیت و فرزندآوری، 75 زوج(150نفر) در آرزوی فرزند به صورت رایگان ویزیت و مشاوره دریافت کردند.
دکتر اعرابی افزود: این خدمات از سوی 4 نفر از متخصصین مامایی، اطبا و اساتید کانون رویای مادری، به همت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری و با همکاری موسسه سلامت بانوان سبا ارائه گردید.
وی اضافه کرد: در این طرح زوجین به مدت دو روز پنجشنبه و جمعه 28 و29 دی‌ماه 1402 در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد ویزیت و مشاوره رایگان شدند.
دکتر اعرابی از آغاز درمان این بیماران خبر داد و خاطرنشان کرد: ویزیت پزشک، مشاوره خانواده، مشاوره تربیتی و سبک زندگی و مشاوره طب سنتی و تغذیه سالم از جمله خدمات ارائه شده بود.
به گفته وی؛ دور اول ویزیت رایگان زوجین نابارور در شهریورماه امسال انجام شد.
حسین صفوی

آدرس : شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 1