دبیرخانه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۷
1402/08/28
انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
به گزارش وبدا، در متن این ابلاغ خطاب به دکتر محمد حسین اعرابی استاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان آمده است؛

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش عطا فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده به عمل آید.
در این راستا و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد" منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.
توفیق جنابعالی و همکاران محترمتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

آدرس:شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد مركزي دانشگاه
كدپستي:8815713471      تلفن:5-33330061-038