ستاد شاهد و ایثارگر
۱۴۰۳/۲/۱۵
1402/12/14
برگزاری مراسم یادواره هفتگی شهدا
🌷مراسم یادواره هفتگی شهدا به یاد و خاطره شهیدان: سردار شهید محمد ابراهیم همت، شهید رضا زارعی(شهید مدافع حرم) و شهید سید عبدالله علوی اشکفتکی

🌹این مراسم به همت هیئت میثاق با شهدا دانشگاه و با حضور مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه با قرائت زیارت عاشورا و مداحی آقای کربلایی مهدی امیدی و سخنرانی کوتاه حجت الاسلام و المسلمین ملک محمدی مشاور رئیس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران( و دبیر ستاد شاهد و ایثارگر) برگزار گردید که ایشان یاد و خاطره شهدایی که مراسم به یادشون برگزار گردیده گرامیداشته و با اشاره به فرازی از وصیت نامه شهید همت در خصوص جهالت عده ای از مردم بیان نمود که بعضی در خصوص انتخابات مسائلی را مطرح کردند که برگرفته از جهالت شون میباشد.

🗓‌ زمان: دوشنبه 14 اسفند ماه 1402
📍مکان: نمازخانه ستاد دانشگاه

🌷ضمناً نظیر همین مراسم هر هفته در نمازخانه های بعضی از مراکز تابعه دانشگاه نیز برگزار می گردد 🤲

🌸 امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد