دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۲۰
1402/09/22
جلسه مشترک مدیریت‌های توسعه سازمان و تحول اداری ،منابع انسانی، بازرسی،فناوری اطلاعات و کارشناسان تیم اجرایی بمنظور تشریح مفاد مندرج در شیوه نامه اجرای ارزیابی حیطه های عمومی و تخصصی ویژه نیروهای جدیدالاستخدام ابلاغی شماره201/1140/د مورخ 1402/09/19 از سوی وزارت متبوع و اجرای صحیح آن در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد روز دوشنبه مورخ 22/ 9/ 1402 در دفتر معاونت توسعه منابع،مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار گردید.

🔷معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه در این نشست تصریح کرد: با استفاده از رویکرد کانون ارزیابی بمنظور شایسته گزینی در نظام سلامت بستری مناسب برای شناسایی و جذب شایسته ترین افراد برای ورود به عرصه خدمت در دانشگاه محسوب می‌شود.

🔷آقای مهندس رحیمی معاون توسعه با بیان اینکه ارزیابان با استفاده از معیارهای سنجش شایستگی داوطلبان و با نهایت دقت و درایت در کنار سایر عوامل اجرایی می توانند نقش موثری را در حصول نتیجه که همانا رضایت خالق و احقاق حق داوطلبین را در پی خواهد داشت ایفا نمایند.