دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۵
1403/01/04
بازدید از بیمارستان امام سجاد (ع)کوهرنگ،ستاد شبکه بهداشت ودرمان شهرستان و پایگاه اورژانس دشت زری
 معاون محترم توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان ، مدیران حراست و بازرسی دانشگاه  از بیمارستان امام سجاد (ع)کوهرنگ، ستاد شبکه بهداشت ودرمان شهرستان و پایگاه اورژانس دشت زری  بازدید نمودند.

❇️ با محوریت؛ارزیابی پرسنل و چک کردن تجهیزات ،داروها ی احیا و دستگاه شوک، همچنین گفتگو با پرسنل و کادر درمانی و عرض خدا قوت، و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات به بیماران در این مراکز درمانی قرار گرفتند.

❇️ گفتنی است، طی این بازدید بر کاهش دغدغه بیماران و رفاه حال مراجعین و ارتقاء سطح خدمات ، رضایتمندی مردم تاکیدشد.

🔰*بازدید از ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهرنگ*
🔸با محوریت؛بررسی فعالیت های کشیک نوروزی شبکه از مراکز تابعه شهرستان ،ارتباط مدیران کشیک نوروزی با مناطق صعب العبور موگویی،بازفت و صمصامی و بررسی موارد اورژانسی در مراکز معین و شبانه روزی

🔺 *بازدید ازپایگاه اورژانس115 دشت زری*

✅ با محوریت؛ *تبریک نوروز و عرض خداقوت ، ارزیابی میزان آمادگی پرسنل در ارائه خدمات به مسافران نوروزی*

❇️دراین بازدید توسط کارشناسان مربوطه تجهیزات حفاظت فردی، نحوه کنترل عفونت و گندزدایی آمبولانس ها ، چک و بررسی دستگاه ها و تجهیزات آمبولانس را مورد بررسی و کنترل قرار دادند.

🗓 شنبه 4فروردین 1403
📍 شهرستان کوهرنگ