۱۴۰۳/۲/۷
1399/09/12
اعمال محدودیت های دو هفته ای موجب توقف منحنی رو به رشد شیوع کرونا در چهارمحال و بختیاری شد
وبدا: رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با ابراز خرسندی از کاهش نسبی شیب منحنی شیوع بیماری کرونا با اعمال محدودیت های دو هفته ای در استان، لازمه تداوم این روند را رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی دانست.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی افزود: همچنان تنها و موثرترین راه غلبه بر کرونا، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، رعایت فاصله اجتماعی و بهداشت تنفسی است.
وی با بیان اینکه، تاثیر اعمال محدودیت ها در دراز مدت و حدود دو هفته دیگر نمایان می شود اظهار داشت: به طور طبیعی با افزایش بار مراجعات به مراکز درمانی و افزایش تعداد فوتی های ناشی از کرونا، مردم نگران و حساس تر می شوند و بیشتر نکات بهداشتی را رعایت می کنند و با کاهش شیوع، با توجه کمتر مجددا شاهد افزایش شیوع بیماری هستیم.
وی ادامه داد: تکرار این روند موجب ایجاد موج سینوسی در منحنی شیوع کووید 19 می شود که بارها از ابتدای شیوع این بیماری شاهد آن بوده ایم.
وی هرگونه عادی انگاری و کم توجهی به لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی را موجب ایجاد موج های جدید و تشدید خطر همه گیری بیماری کرونا دانست.