۱۴۰۳/۲/۷
1400/01/24
تقدیر وزیر بهداشت از مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
وبدا؛ با اهدای لوحی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سید علی درخشان مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تقدیر بعمل آمد.
به گزارش وبدا؛ در متن این لوح تقدیر خطاب به درخشان آمده است، رسالت حوزه ارتباطات؛ تعامل سازنده با جامعه در سایه اطلاع رسانی به هنگام، دقیق و شفاف است.
همه گیری بی سابقه ویروس کرونا کارکردهای ارتباطات اجتماعی را در هم پیچیده و تعریف جدیدی از رسانه و اطلاع رسانی، پیش روی فعالان این حوزه گذارده است تا جایی که شاید بتوان دوره حاضر را نقطه عطف مدیریت ارتباطات نامید.
اکنون، سالی مملو از خاطرات و مخاطرات را پشت سر می گذاریم و اگر نبود لطف و عنایت خداوند بزرگ و همفکری و همراهی مدافعان سلامت در همه سطوح و حوزه ها موفقیت های گرانسنگ امروز حاصل نمی شد.
با استعانت از الطاف لایزال الهی، از تلاش ارزشمند جنابعالی در مدیریت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در نبرد با ویروس منحوس کرونا قدردانی نموده و از محضر یکتای بی همتا سلامت و سعادت شمار را سالت دارم.