۱۴۰۳/۲/۷
1400/07/28
برگزاری مسابقه وزرشی دارت ویژه هفته ملی سلامت بانوان و هفته تربیت بدنی

وبدا؛ مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در امور بانوان و خانواده ، از برگزاری مسابقات ورزشی دارت به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) و هفته تربیت بدنی خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر پروانه فتاحی افزود: مسابقه دارت ویژه بانوان شاغل در ستاد، بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان شهرکرد با همکاری دفتر امور بانوان، اداره تربیت بدنی و معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
وی، هدف از برگزاری این مسابقات را توجه هر چه بیشتر به تحرک بدنی، ورزش و ایجاد نشاط و روحیه و بالا بردن انگیزه کاری در کارکنان عنوان کرد و افزود: در مدت شیوع بیماری منحوس کرونا محدودیت های طولانی مدت ایجاد و از هرگونه تجمعات جلوگیری بعمل آمد.
وی ادامه داد: این مسابقات با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی روز دوشنبه از ساعت 8:30 با حضور بیش از 60 نفر از پرسنل در محل سالن ورزشی ولی عصر (عج) ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
دکتر فتاحی افزود: پس از ساعت ها رقابت تنگاتنگ به ترتیب خانم ها سوسن اصغریان، معصومه محمودی، الهام اتابک، و مژگان متقیان حائز رتبه های اول تا چهارم شدند.