۱۴۰۳/۲/۷
1401/05/08
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به عنوان مسئول کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی چهارمحال و بختیاری منصوب شد
وبدا؛ با حکمی از سوی استاندار چهارمحال و بختیاری ، دکتر ارسلان خالدی فر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بعنوان مسئول کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی استان منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به دکتر خالدی فر آمده است؛ امید است با اتکال به خداوند سبحان و استعانت از انفاس قدسیه ائمه اطهار علیه السلام بالاخص سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و پیروی از منویات و تدابیر ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) و با بهره گیری از آموزه‌های ارزش‌های انقلاب اسلامی، مدیریت جهادی و عمل انقلابی ضمن رعایت امانت و تقوا در همه امور، با برنامه ریزی مناسب و شایسته، برقراری ارتباط و تعامل سازنده با سایر دستگاه‌های عضو ستاد، پیگیری بی وقفه در عملیاتی شدن وظایف تعیین شده متناسب با شرح وظایف در چارچوب تصمیمات و دستورالعمل‌های ستاد مرکزی اربعین حسینی در برگزاری هرچه باشکوه تراین مراسم تلاش و اهتمام لازم را تا حصول نتیجه مطلوب به عمل آورید.