۱۴۰۳/۲/۸
1401/05/12
امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تا انتصاب سرپرست جدید به دکتر حیدریان واگذار شد

وبدا؛ با ابلاغی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری ، امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تا انتصاب سرپرست جدید به سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه واگذار شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این ابلاغیه خطاب به دکتراسفندیار حیدریان آمده است؛ خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش عطا فرموده و شکر نعمت است از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف ایران اسلامی نهایت استفاده بعمل آید.
در ادامه نیز آمده است، با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکار جنابعالی به موجب این ابلاغ کلیه امور مربوط به حوزه معاونت آموزشی تا تعیین سرپرست جدید به شما محول می گردد.
در ادامه اظهار امیدواری شده است، دکتر حیدریان با اتکال به خداوند متعال ، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی ، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشد.
گفتی است، از زحمات دلسوزانه و مجدانه دکتر اکبر سلیمانی در طول مدتی که مسئولیت معاون آموزشی تقدیر و تشکر به عمل آمده است.