۱۴۰۳/۲/۷
1401/05/15
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت گفت

وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی وشهادت مظلومانه سالارشهیدان، حضرت اباعبدا...الحسین(ع) و یاران باوفایش را به مسلمانان و شیفتگان آن حضرت تسلیت گفت.
به گزارش وبدا؛ در متن پیام دکتر ارسلان خالدی فر آمده است؛ نهضت حسینی و حادثه جانسوز عاشورا آنچنان بر قلب ها تأثیر گذارده که هر سال با فرا رسیدن ماه محرم، خون پاک شهیدان عظیم الشان کربلا، در رگ‌های تاریخ جوششی تازه می‌یابد و عاشقان دلسوخته را شوریده‌تر و تشنگان حقیقت را شیفته‌تر می‌سازد.
وی در ادامه، دل دادگی، ایمان، صداقت، پایداری، شجاعت و انسان سازی را از درس های بزرگ عاشورا برشمرده و آورده است، بر همه ما واجب است که، فرهنگ عاشورا و پیام آزادگی، بصیرت و حق خواهی کربلا را خوب بشناسیم و سرمشق زندگی خود قرار دهیم.
دکتر خالدی فر در ادامه، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام حزن و اندوه و ماه سوگواری حضرت آقا ابا عبدالله الحسین (ع) و هفتاد و دو تن از یاران فداکار و باوفای ایشان و ایام الله تاسوعا و عاشورای حسینی به عموم مردم بویژه جامعه دانشگاهیان و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد آورده است، تامین سلامت جامعه می طلبد عزاداران حسینی، در رعایت پروتکل های بهداشتی در مراسمات و هیئت‌ها، دقت نظر ویژه داشته باشند و سلامت خود و جامعه را در اولویت قرار دهند تا خدایی ناکرده مجدداً شاهد اوج گیری ویروس منحوس کرونا و افزایش شمار مبتلایان و فوتی های ناشی از بیماری منحوس کرونا نباشیم.