۱۴۰۳/۲/۱۰
1403/01/11
اولین اهدای عضو چهارمحال و بختیاری در سال 1403 همزمان با شب قدر رقم خورد
وبدا؛ مسئول تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از ثبت اولین اهدای عضو استان در سال جدید خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر پانته آ رمضان‌نژاد در تشریح این خبر اظهار داشت: مرحوم داریوش علی اکبریان دهکردی 50 ساله براثر خونریزی مغزی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد بستری بود.

وی افزود: پس از تایید مرگ مغزی بیمار از سوی پزشکان، خانواده وی همزمان با لیالی پر فیض قدر با سخاوت و بخش رضایت به اهدای عضو دادند.

دکتر رمضان نژاد اضافه کرد: عمل جداسازی اعضای این بیمار امروز شنبه 11 فروردین ماه 1403 انجام و کلیه ها و کبد وی به بیماران نیازمند عضو اهدا گردید.

وی در پایان از خانواده های ایثارگر اهدا کننده عضو بیماران مرگ مغزی تقدیر و برای این عزیزان از درگاه خداوند صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمود.

گفتنی است: به منظور ترویج فرهنگ خداپسندانه اهدای عضو، علاقمندان می توانند از طریق وبگاه skums.ac.ir نسبت به تکمیل "فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو" اقدام نمایند.