۱۴۰۳/۲/۱۱
1403/01/14
صدور 16 مجوز صادرات مواد غذایی در سال جدید

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از صدور 16 مجوز صادرات مواد غذایی در استان طی سال جدید خبر داد.

وبدا، دکتر اعرابی با اشاره به شعار امسال "جهش تولید با مشارکت مردم" گفت: از ابتدای امسال تاکنون علاوه بر صدور 16 مجوز صادرات مواد غذایی، پروانه بهداشتی 53 واحد‌ تولیدی در استان تمدید شده است.

وی افزود: هچنین به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان از ابتدای امسال 16 مورد بازرسی از کارخانجات تولید مواد غذایی انجام شد.

دکتر اعرابی اضافه کرد: بررسی 20 مورد لیبل فراورده‌های سلامت محور در سطح عرضه، 3 مورد بازرسی از انبار تملیکی و رسیدگی به بیش از 215 مورد شکایات مردمی از طریق سامانه 190 از دیگر اقدامات صورت گرفته در قالب طرح سلامت نوروزی معاونت غذا و دارو ست.

دکتر اعرابی تصریح کرد: در ایام تعطیلات عید نوروز بیش از 70 مورد بازرسی از داروخانه‌های خصوصی و دولتی در جهت خدمات دهی به مردم در سطح استان انجام شد.