۱۴۰۳/۲/۱۱
1403/01/14
انجام بیش از 2 هزار ماموریت اورژانس در طرح امداد نوروزی
وبدا، رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از انجام 2 هزار و 84 مأموریت اورژانسی در قالب طرح امداد نوروزی 1403 در استان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر محمودشمسی پور دهکردی در تشریح این خبر با اشاره به اجرای طرح امداد نوروزی از 24 اسفند سال 1402 تا 14 فروردین 1403 در استان اظهار داشت: در این مدت با انجام 2 هزار و 84 مأموریت اورژانسی به 439 مورد حوادث غیرترافیکی، 500 مورد حوادث ترافیکی و 1599 مورد بیماری امدادرسانی شد.

مسئول اجرای طرح امداد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: در امدادرسانی به مصدومان حوادث ترافیکی 540 مورد اعزام به مراکز درمانی و 13 مورد درمان درمحل انجام شد، همچنین در این سوانح 7 نفر جان خود را از دست دادند.

دکتر شمسی پور خاطرنشان کرد: در حوادث غیرتصادفی نیز یک هزار و 190 مورد اعزام به مراکز درمانی و 245 نفر درمان درمحل انجام شد و 48 نفر فوتی به ثبت رسید.

وی با اشاره به اینکه در این مدت 33 نفر بر اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن در استان دچار مسمومیت شدند گفت: 5 نفر نیز از طریق بالگرد اورژانس هوایی استان در مناطق صعب العبور خدمات دریافت کردند.

دکتر شمسی پور ادامه داد: همچنین 155 نفر با مراجعه به ایستگاه های سلامت نوروزی از خدمات درمانی اورژانس پیش بیمارستانی بهره مند شدند.